tisdag 11 december 2012

Hej

Hej droger, beroende heter jag!
Jag vände upp och ner på de flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än diamanter, mer än guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt och hitta mig, jag är överallt, runt omkring dig, jag finns i skolorna , föreningarna och arbetsplatserna mm.
Jag
b

or hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner på gatan hos dig, och är kanske din granne . Min makt är övernaturlig! Prova så ska du få se. Och om du prövar mig så kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Pröva mig en gång, och jag kanske släpper dig, men prövar du mig flera gånger så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också göra bara för att känna min närvaro, kommer vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer ljuga för din mor, själa från dina anhöriga mm. Och när du ser deras tårar borde du känna smärta och sorg.
Men med mig glömmer du!
Ditt samvete, din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer lära dig min värld. Jag tar barn från föräldrar , föräldrar från barn. Jag kommer få dig att glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer ta allt ifrån dig, ditt vackra utseende , din stolthet , och jag kommer alltid vara med dig vid din sida. Du kommer att ge mig allt, din familj , ditt hem, dina vänner och dina pengar, Du och jag blir "ett". Jag kommer att ta ifrån dig allt du har och när du inte har något kvar kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud, då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Det är en gåva från mig till dig. Men sen är det försent, du ser att du är under mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas. Du kommer ångra att du testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg, du kom till mig inte jag till dig! Du visste vad som skulle komma, alla har sagt det till dig. Du har eller hade ett val, Och du väljer eller valde. Du hade kunnat sagt "nej tack" och gått därifrån. Men nu har du träffat mig. Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj och vänner massor av sorg, och jag kommer hålla din hand ända ner i träsket. Jag kan ge dig och dina nära mer smärta än dom flesta av oss skulle klara av.'
Skicka en kommentar