tisdag 4 januari 2011

Andra steget !!

Det här är ju en blogg för att hjälpa människor att bli fri från sina alkohol- och drogmissbruk och anda  sorters missbruk. Jag ska nu låta er ta del av ” Att förstå De tolv stegen” Av Terence T. Gorski . Det andra steget.

Det finns någon som kan hjälpa mig.

Andra steget:
Vi kom till tro på att en kraft starkare än våran egen, kunde återfå vårt förstånd.

Andra steget säger inte att  ” …en kraft starkare än vi själva gav oss tillbaka vårt förstånd”. Det säger att vi ” lom till tro på” att något kunde hjälpa oss. Med hjälp av andra steget utvecklar tillfrisknande människor ett slags tro på att det finns någon eller något större och starkare än de själva. Det finns någon  eller något utanför dem själva som vet mer om alkoholism eller beroende och om hur man kan tillfriskna från detta än vad de själva vet. Det finns någon eller något därute som har  ett svar någon som kan hjälpa dem att tillfriskna.

En del påstår att en högre makt kan vara vad som helst, till och med ett livlöst föremål-. Jag känner många människor som anser att det är bättre att utse en tom flaska till sin högre makt än att inte tro  på någon högre makt alls.  Men om du verkligen vill tillfriskana är det viktigt att du noggrant undersöker begreppet högre makt för att fastställa dess mening. Med ordet högre avses något som är större, starkare och som har mer kunskap och större förmåga än vad du har. Med ordet makt avses att detta någonting har kraften eller förmågan att påverka dig eller agera med dig för att påskynda tillfrisknandet. Det är stor skillnad mellan att söka hjälp från en tom flaska , som kanppast har någon inneboende kraft att hjälpa dig, och att söka hjälp fr¨n en samlin tillfrisknade alkoholister som definitivt har det.

Eftersom tillfrisknande alkoholister definierar en högra makt på många olika sätt, kan du ha nytta av ett sätt att organisera och ge mening åt de olika möjligheter som står till förfogande. Jag utgår från ett system som definierar den verkliga kraften att hjälpa. På den första nivån kan vi placera den svagaste formen av högre makt, exempelvis ett föremål som inte är levande och som du har makt men som i realiteten inte har det. Du kan be till en Coca Cola men jag betvivlar starkt att den kommer att besvara dina böner. Den andra nivån ingriper en annan människa som vet mer om tillfrisknande än du själv. Den tredje nivån innefattar en grupp av sådana människor som hjälper varandra att tillfriskna. Slutligen har vi en övernaturlig högre makt som många människor föredrar att kalla Gud.  Den högre makten uppfattas ibland som en personlig, älskande och omhändertagande Gud med vilken du kan kommunicera.

När någon börjar tala om en högre makt brukar jag uppmuntra honom eller henne att ha tillit till någon som vet mer om tillfrisknandeprocessen och helst en grupp individer. Enligt min erfarenhet utgörs den högre makten för de flesta tillfrisknande alkohlister och missbrukare av den egna AA eller NA – gruppen. Det är den kraft som utgörs av gruppmedvetandet den kollektiva energi och det stöd som tillhandahålls av gruppen.

När du kommit till tro på en högre makt kommer du också till tro på att denna högre makt kan ge dig ditt sunda förnuft åter. Och om du måste ha hjälp att återfå ditt förnuft, vad är du då? Jo, du är galen. En ”beroende” – form av mental förvirring lurar inom dig. Det finns ett missbrukjag som är sjukt och förvirrat och det har tagit kontrollen över ditt liv. Det är därför vägen till tillfrisknande går via tilliten till en högre makt, något utanför dig själv som är starkare och vet bättre än du, som kan lära dig om tillfrisknade och ge dig mer styrka, energi och kraft än vad du själv kan uppbringa.

Därför består andra stegets första uppgift i att erkänna naturen hos den mentala förvirring som följden av ditt beroende.

1.       Du erkänner att du lider av ett slags beroendeframkallande mental förvirring eller ”beroendesjukdom” som skapar begäret och tvånget att dricka alkohol och ta andra droger.

Vad menas med ”beroendesjukdom”? Med det avses ett slags alkoholistiskt tänkande eller beroendetänkande som fungerar på ett antal nivåer. Den första nivån kan vi kalla ” eurorisk eringring”. Alkoholisten erinrar sig och överdriver alla de positiva upplevelser som förknippas med alkohol och drogbruket i det förflutna och förtränger alla negativa minnen. Ny – nykrta brukar tala om minnena av ” den gamla goda tiden”.

När du berättat din historia ett antal gånger börjar du inse att ” den gamla goda tiden ” inte alls var så god. När den euforiska erinringen upphör inser du att det enda positiva i alkohol eller drogmissbruket bestod i den falska känsla av eufori som det skapade. Det finns inga andra  ”positiva” effekter.

När du väl kommit underfund med att det enda droger förändrar är dina känslor börjar du också inse att du hade kunnat uppnå alla de fördelar du upplevde medan du drack utan att använda alkohol och droger. Nästan alla de problem du upplevde antingen orsakades av eller förvärrades av att du drack eller använde droger. Den enda ”positiva” effekt alkoholen hade var det euforiska lyckorus den gav upphov till. Under en begränsad tid skänkte den en känsla av befinnande.

Euforisk erinring skapar positiva förväntningar. Människor tror att om de bara kunde dricka eller ta drogen skulle allt vara bra. De är alltjämt benägna att tro att alkoholen har förmågan att ordna allt som känns besvärligt. ”Om jag bara kunde dricka på rätt sätt i framtiden, om jag bara kunde lära mig dricka som en normal människa skulle mitt liv ordna sig som genom ett trollslag!”

En typisk attityd i början av tillfrisknandet är: ”Visst, jag vet att jag inte kan dricka, men jag känner mig i själva verket lurad! Om jag inte kan dricka kommer jag aldrig mer kunna känna mig lycklig, då kan jag aldrig mer ha roligt, då kommer jag inte att kunna slappna  av. Jag vet att alkoholen tar död på mig, men jag mår så jävla eländigt eftersom jag inte längre får dricka!”

Eufrorisk erinring skapar begär. Människor som tillfrisknar börjar tänka på hur bra de mådde när de använde alkohol och droger, och de förskönar minnet av den gamla goda tiden. De tänker på hur jävligt det är att hålla sig nykter och hur underbart det skulle vara att ske vore att kunna dricka socialt. ”Det största mirakel  som Gud skulle kunna låta ske vore att skapa en drog som gjorde att jag kunde dricka socialt!”

Samma fenomen återfinns inom OA, Overeaters Anonymous. Kommer personer utan ätstörningar ihåg hur underbart det var att äta, och tänker de städigt på det? Ser de med förväntan fram emot nästa måltid? Uppfattar de mat som ett sätt att bli en bättre människa? – Nej, knappast.  Sådana beteenden är ett tecken på en ätstörning, som även om den inte utgör ett kemiskt beroende också grundar sig på en beroendesjukdom. Människor utan ätstörningar tänker inte att ”kunde jag bara äta som en normal människa så skulle allt vara bra”. Det är vad som menas med beroendesjukdom.

Det räcker inte med att bara vara medveten om att du lider av ett slags beroendesjukdom eller mental förvirring. Du måste tro att det finns någon eller något som kan hjälpa dig att ta itu med den.

2.       Du kom till tro på att denna beroendesjukdom bara kunde botas med hjälp utifrån.
Beroendeframkallad sjukdom eller förvirring känns igen på tre huvudsakliga symtom. För det förväntar du dig annorlunda resultat av ett oförändrat beteende. När du blir nykter vill du fortsätta leva ditt liv som du alltid har gjort. När detta inte fungerar gräver du helt enkelt ner dig och fortsätter att göra på samma gamla vis om och om igen.

Jack är ett typiskt exempel. När han drack kunde han alltid skrämma sin fru till att göra som han ville. När han nyktrade till ville han inte detta.
 När han ville att hans fru skulle göra något skällde han på henne, skrek och förolämpade hennes. När frun efter ett års nykterhet tog ut skilsmässa fick han en chock.

Det andra symtomet är den självupptagenhet som hinder dig från att lägga märke till andra människor. Följden är att många tillfriskande människor i grunden inte tror att det finns någon som är villig att hjälpa dem.

Det tredje symtomet är grandiositet, självöverskattning. Du tror att du är smartare och viktigare än någon annan. Följden blir att du ofta är villig att tro att någon annan kan hjälpa dig.

När du väl kommit till insikt om att du lider av denna beroendesjukdom måste du börja tro att det finns en väg ut ur sjukdomen.  Denna väg börjar med att du slutar dricka vad som inom AA brukar kallas avhållsamhet är bara inträdesbiljetten till filmen. Det är inte själva filmen. Har du någon gång ställt dig i en lång biokö för att när du väl köpt biljetten vända på klacken och säga:  ”Nu när jag fått biljetten kan jag åka hem”? Det är många kemiskt beroende människor beter sig när de slutar dricka utan att arbeta med programmet.

Inom AA uppfattas avhållsamheten som ett nödvändigt första steg i tillfrisknandet. Det är inte detsamma som tillfrisknade. Tillfrisknande innebär att man försöker övervinna den beroendeframkallande sjukdomen eller förvirringen genom att man arbetar med stegen och är villig att göra allt som krävs för att förändra sig själv till det slags människa som inte längre behöver dricka eller använda droger.

3.       Du erkänner att du har attityder, fördomar och bortförklaringar som hinder dig från att acceptera hjälp utifrån.

Vilka attityder? #Jag anser att jag är bättre än alla andra. Det finns ingen som kan hjälpa mig.” Vilka fördomar? ”Jag måste lita till mig själv.  Om jag låter någon annan hjälpa mig kommer världen att rasa under fötterna på mig.” Vilka bortförklaringar? ”Det är inte mitt fel att jag är som jag är”, eller: ” I den här gamla världen är mitt sätt att bete sig det enda förnuftiga”.

Alkoholister måste komma till insikt om att de bär på dessa attityder, fördomar och bortförklaringar, vilka hindrar dem från att be om eller acceptera den hjälp de behöver. Det motverkar dessutom deras möjligheter att få hjälp.

4.       Du utvecklar en tro på att det finns en makt som är större än du själv som kan befria dig från ditt begär efter alkohol och andra droger.

Det finns större än du själv som kan avlägsna dessa hinder. Nu när du inte dricker, när du avhåller dig från droger, finns begäret och tvånget fortfarande kvar.  Det finns tillfällen då du vill dricka eller börja droga. Vissa stunder kan driften förvandlas till ett övermäktigt begär eller tvång som du inte själv kan hantera. Du behöver hjälp, men skammen och skulden hindrar dig ofta från att ta kontakt och be om den hjälp du behöver.

Det grundläggande problemet består i att du är din egen fånge. Du skulle behöva vända dig till en högre makt men du känner dig inte i stånd att göra det. Du skulle behöva en källa till mod, inspiration och styrka som är större än dig själv för att klara dig igenom de här perioderna.  På detta stadium brukar jag rekommendera en andlig högre makt samt vad jag kallar ett ”substitut för en högre makt”, det vill säga andra människor. Du behöver bådadera.

Din andliga högre makt är en källa till mod, styrka och hopp som gör att det möjligt för dig nykter och göra vad som krävs för att må bra. Andra människor förser dig med kunskapen och erfarenheten och med mer omedelbar hjälp när du ska klara dig igenom de akuta kriserna.

Kemiskt beroende är en hopplöshetens sjukdom.  Precis som mögel frodas i mörker, fodras kemiskt beroende i förtvivlan. För att bli frisk.  Hur gör man? Lösningen är enkel men inte lätt att genomföra. Men bestämmer sig för att man inte längre accepterar att leva som förut. Inom AA talar man om att ”nå botten” och man säger till sig själv: ”Jag har fått nog; jag är sjuk och utled på att vara sjuk och utled!”

Trons språng utlöses ofta av smärta. I själva verket har de flesta tillfrisknade människor blivit nyktra på grund av missbrukets smärtsamma verklighet. I filmen Butch Cassidy and the Sundance Kid blir Butch och Sundance och ropar: ”Vi måste hoppa!”  Sundance svarar: ”Jag kan inte! Jag vet inte hur man simmar! Butch ser på honom, skrattar och säger lugnt: ”Bry dig inte om det vi kommer förmodligen ändå då i fallet.” Detta är trons gång. Jag vet inte hur jag ska kunna sluta dricka och droga, en del av mig vill inte ens sluta, men jag gör det ändå eftersom jag har fått nog. Jag vägrar att fortsätta leva i missbruket.

För att våga trons språng måste du börja med att söka dig till miljöer där tillfrisknade pågår. Det innebär att gå på möten, tala med andra nyktra människor, läsa litteratur som är inriktad på tillfriskande och arbeta med stegen. Om trons  språng leder till bardisken eller hem till supkompisar, kommer tron på tillfrisknandet  snartatt upplösas.

Tillfrisknandet är ett mirakel, men miraklet har inget med magi att göra. Miraklet inträffar därför att du är villig att låta dessa enkla principer arbeta för dig i ditt tillfriskande. Tron föds när du klart inser att alkohol och droger leder till allvarliga problem, att dessa bara kommer att förvärras men att det finns en utväg. Tron omsätts i handling när du vågar ta språnget in i ett program för tillfriskande och börjar gå på möten och arbeta med stegen med din sponsor.   Tron byggs upp när du ser att det fungerar, när du börjar bli befriad från tvånget och driften alkohol eller ta andra droger.

5.       Du söker en kraft utanför dig själv som kan hjälpa dig att tillfriskna från ditt beroende.

Detta är att arbeta med andra steget. Du måste börja söka efter denna kraft och du vet inte ens vad det är du försöker hitta en väg ut ur den mentala förvirringen.

För de flesta missbrukare är det sponsorn eller AA – gruppen som hjälper dem att finna en väg till förståelse av en andlig högre makt som utgör en källa till mod, styrka och hopp.

6.       Du finner en kraft större än din egen som har förmågan att befria dig från tvånget och driften att använda alkohol och andra droger.

Och denna högre makt har förmåga att underröka de förnekanden och anklagelser som hindrar dig från att använda kraft för att återfå ditt förstånd. Men vari består då denna process, denna lraft som kan undanröja ditt alkoholframkallade oförnuft?

I steg ett definierade vi avhållsamheten negativt, men avhållsamheten har också en positiv sida. Psykologiska teorier har lärt oss att med någonting annat. Du måste upphöra med en vana och samtidigt utveckla en annan vana som ersättning för denna.  Den mer hälsosamma vana som ska ersätta den gamla vanan brukar ofta kallas en ”positiv böjelse” – ett positivt beroende eller tvång. Det innebär att göra något som är hälsosammare än det självdestruktiva beteende som ska ersättas.

Inom AA uppmuntras individen att överge sitt beroende av alkohol och andra droger och lära sig  att lita till en andlig förmåga att utveckla det mentala och känslomässiga tillstånd som kallas ”sinnesro”. Man vill ersätta den flykt som skedde med hjälp av de drogrelaterade ”klickarna” med den sinnesro och den andliga stillhet som följer av ett nyktert och ansvarsfulla värden och värderingar, att besluta sig för att försöka leva i enslighet med dessa värderingar så långt det är möjligt och att därefter försöka göra detta. Denna  värderingar  man genom att försöka leva i enlighet med principen om fullkomlig ärlighet.

I negativ mening säger alltså AA: ” Sluta tänka och handla på ett alkoholostiskt sätt; använd inte alkohol eller andra droger undvik människor, plats och omständigheter som kan leda dig tillbaka till missbruket.” Vad ska du då göra i stället? Genom att våga trons språng, som innefattar att gå på möten, skaffa en sponsor, arbeta med stegen, leva nyktert och umgås med nyktra människor. Testa programmet. Se om det fungerar. Kom ihåg, det finns alltid en garati. Om du inte tycker om experimentet att leva nyktert, kan du alltid återvända till alkohlen eller drogen och din misär kommer snart att ha blivit dubbelt värre.

Många kemiskt beroende människor slutar att dricka men fortsätter trots det att tänka, agera, känna och förhålla sig till andra människor precis som de fortfarande drack. Detta kallas inom AA för ”torrfylla”. Människor som slutar att dricka eller ta droger och inte ändrar någonting annat för ofta en eländig nykterhet. Susan är ett ganska typiskt exempel. Susan isolerade sig och var mycket självupptagen. Hon drack alltid ensam och undvek andra människor. Hon kände sig överlägsen och kritiserade privat alla hon kom i kontakt med. Ingen var god nog att vara hennes vän, och därför stannade hon hemma ensam och drack. När hon hade förlorat kontrollen över sitt drickande och kommit in på avgiftning, beslöt hon sig för att sluta. Hon gick på möten men satte sig till doms över dem hon lyssnade på. Hon stötte inte på en enda person inom AA som hon kunde känna sympati för. Hon vägrade att skaffa sig en sponsor eller att läsa AA- -litteraturen, och hon kände sig verkligen eländig. Fastän hon inte drack fortsatte hon tänka, känna och bete sig på samma sätt som hon gjort medan hon ännu drack.

När Susan kom till rådgivningen tyckte hon att hon liak gärna kunde ta livet av sig och hon kunde mycket klart formulera sitt problem: ”Jag tycker om mitt sätt att vara ! Jag vill inte förändras! Varför kan jag inte bara fortsätta att tänka och vara som jag alltid har varit? Jag har slutat dricka, men varför måste jag ändra på mig?”

Till tillfrisknandets positiva sida hör förändring. Det innebär att lära sig annorlunda sätt att tänka och hantera sina känslor. Det innebär att lära sig nya sätt att bete sig och reagera gentemot andra.  I tillfrisknandet lär man sig tänka klart, logiskt och rationellt. Man lär sig att handla ansvarsfullt och att använda sig till andra på ett hälsosamt och konstruktivt sätt. Man upphör att använda sig av gamla beteenden som inte fungerar och lär sig andra, effektivare sätt att bemästra livetes alla problem.

Det är detta som tolvstegsprogrammet handlar om förändringar på många olika nivåer. När du har hållit på med detta tillräckligt länge, kommer du intuitivt att veta  hur du ska göra. Ditt andliga jag tar över i takt med att den ansvarsfulla livsstilen blir till en vana. Du finner sinnesro eftersom du inte längre behöver tvinga dig till att agera ansvarsfullt du är ansvarsfull.

I psykologiska ordalag har du integrerat en ny självuppfattning, och detta kräver tid och tillit. Att fullfölja andra steget innebär att ha kommit till tro på att tillfrisknande är möjligt.

Saker att komma ihåg:
När du genomför andra steget innebär det att du:
1.       Kommer till tro på att du lider av ett slags bereondeframkallad mental förvirring eller ”beroendesjukdom” som driver fram begäret och tvånget att dricka alkohol eller ta andra droger.
2.       Kommer till tro på att denna bereondesjukdom bara kan upphöra om du får hjälp av andra.
3.       Kommer till tro på att du har utvecklat attityder, föreställningar och sätt att tänka som hindrar dig från att ta emot hjälp från andra.
4.       Kommer till tro på att det finns en kraft som är starkare än du själv och som kan befria dig från ditt tvångsmässiga beroende av alkohol och andra droger.
5.       Kommer till tro på att du måste öka efter en kraft utanför dig själv som kan hjälpa dig at tillfriskna från ditt beroende.
6.       Finner en kraft starkare än du själv som förmår avlägsna anfäktelser och tvånget att använda alkohol eller andra doger.










99 kommentarer:

Regina sa...

TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

(2) Om du alltid har mardrömmar.

(3) Om du vill ska främjas på kontoret.

(4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

(5) Om du vill ha ett barn.

(6) Om du vill bli rik.

(7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

(9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

(10) om du vill stoppa din skilsmässa.

(11) om du vill skilja dig från din man.

(12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

(13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

(14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

(16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

(17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

paulina sa...

Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin.

Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen.

Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Tugala kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Tugala för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom acubespiritualhome@live.com eller dennes direktlinje +2348153363941.

acubespiritualhome@live.com
+2348153363941.

Ruby sa...

Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till "kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

wayne joy sa...

Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

Laura sa...

Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

Regina sa...

Tack till stora DR Sunny för lösa min problem hans EMAIL är (en drsunnydsolution1@gmail.com

mitt namn är Caroline Nelson, jag var gift med min man för 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han rest till USA för en resa där han träffat denna tjej och sedan sedan han hatar mig och barnen och älskar henne bara. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han nu skulle USA att se att andra akvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter min far död så mannen hon gifte sig med inte var att behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket , så en dag när jag surfade på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponera på mig så mycket jag tänker också på ge det ett försök. Vid första jag var rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa dina problem är löste mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsar av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, Jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer också råd för någon sådan eller liknande problem eller någon typ av problem bör också kontakta honom hans email är) (, drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och dilemman i livet. hans e-postadress är återigen (den drsunnydsolution1@gmail.com)

HAN ÄR SPECIALISERADE PÅ DEN FÖLJANDE FÖRTROLLNINGEN.

(1) om du vill ditt ex tillbaka.

(2) om du har alltid dåliga drömmar.

(3) om du vill att främjas på kontoret.

(4) om du vill kvinnor/män att köra efter dig.

(5) om du vill ha ett barn.

(6) om du vill vara rik.

(7) om du vill binda din make/maka för att bli din för evigt.

(8) om du behöver ekonomiskt stöd.

(9) hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

(10) om du vill stoppa din skilsmässa.

(11) om du vill skilja sig från din man.

(12) om du vill att dina önskemål ska beviljas.

(13) graviditet spell att formulera baby

(14) garanti du vinna de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vad stage

(15) stoppa din äktenskap eller förhållande från bryta isär.

(16) om du har någon sjukdom som H I V, (CANCER) eller någon sjukdom.

(17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

än en gång se till att du kontakta honom om du har några problem som han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (den drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart.

Anonym sa...

Att leva ett liv av en ensamstående mamma för nio (9) månader har inte varit lätt, eftersom far till mitt barn lämnade mig när våra barn var bara tre månader gammal och sedan betala räkningar och ta hand om mitt barn var enorm utmanas och veta att min man är ute tillbringa tid med en annan kvinna gjorde mig mer ledsen som var det ögonblick en vän till mig berättade att hon har läst en hel del bra recensioner om en stor spell caster kallas Dr.Adodo om hur han har hjälpt en hel del människor i det förhållande eller äktenskap problem. Ärligt jag blev chockerad av att sådana saker verkligen existerar i den här världen, men den goda nyheten är att jag hittade verkligen Dr.Adodo mycket användbar eftersom genom hans hjälp min make kom tillbaka till mig inom 48 timmar som förtrollningen har gjuten. Med får sådan stor tjänst och välsignelse från Dr.Adodo jag beslutat att gå de människor som har i ett eller annat sätt hjälpt världen att veta sådan person likeDr.Adodo genom att släppa sina uppgifter som är +2348156784928 eller via e-post (Adodospelltemple @ gmail Com) kan du visa eller kontakta honom via hans hemsida http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

Unknown sa...

är en spell caster som kan hjälpa torka dig sorg kan du också maila mig på
(dr.abumere002@gmail.com)

1) Har marknadsföring i allt du gör
2) Klicka bra pengar
3) Framgång i affärer
4) andliga problem
5) vinna rättsfall
6) Du vill främjas på kontoret.
(7) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(8) Om du vill ha ett barn.
(9) Du vill vara rik.
(10) som du vill binda din make / maka att vara
din för alltid.
(11) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(12) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
(13) om du vill stoppa din skilsmässa .
(14) om du vill skilja dig från din make.
(15) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
bästa beaktande
dr abumere

(dr.abumere002@gmail.com)

Regina sa...

KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på kontoret.
(4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
(10) Stoppskilsmässa
(11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
(12) vinnande av lotteri
(13) Cure till HIV / Aids
(14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
(15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
(16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

Regina sa...

TACK FÖR STOR theangledsolution för att lösa mina problem HANS e-post är (theangledsolution@gmail.com
Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till {UK} för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och bara älskar henne. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att U K för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallas theangle lösning och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till theangle lösning och Jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kan du ringa honom 2349030731985

HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

(2) Om du alltid har mardrömmar.

(3) Om du vill främjas på kontoret.

(4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

(5) Om du vill ha ett barn.

(6) Om du vill bli rik.

(7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

(9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

(10) om du vill stoppa din skilsmässa.

(11) om du vill skilja dig från din make.

(12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

(13) Graviditet stava att tänka barnet

(14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

(16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

(17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2349030731985

Anonym sa...

Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com


Regina sa...

Hälsningar till er alla, JAG ÄR BARRY döma enad stat, är jag sänder om hur theangledsolution räddade mitt liv, jag var infekterade med genital herpes för ett år, min medicinska Dr berättade att det inte finns något fullständigt tillfrisknande och jag började att ta piller att upprätthålla mig själv. En dag gick jag för att se min läkare och jag såg en kvinna som var mycket nöjd och jag bad att få veta orsaken till hennes lycka och hon berättade att hon var smittad med simplex HERPES sjukdom och naturläkemedel
läkare kallas theangledsolutio botade henne med örtmedicin, trodde jag inte så jag frågade min läkare att veta om hon verkligen bekräftat Herpes positiv innan, och min läkare berättade ja det ett mirakel bara hände så jag bad henne att ge mig uppgifter om dr så jag kunde fråga honom om han också kunde bota min och hon gav mig theangledsolution Email: theangledsolution@gmail.com jag kontaktade honom samma kväll och jag förklarade mitt problem för honom och han förberett en medicin och skicka till mig, när jag fick medicin han berättade hur man tar det under en period av dagar och jag tog det precis som han sagt och gick för ett medicinskt test jag var överraskning att se min testresultat som herpes negativt. Jag är så glad, min familj och vänner som avvisade mig är tillbaka, tack Gud. Jag garanterar dig att Dr Alabi har lösningen på alla typer av problem om du står inför någon stress du kan kontakta honom via e-post theangledsolution@gmail.com eller ringa och WhatsApp honom + 2348077620669 ... eller maila honom på theangledsolution@gmail.com

KAN OCKSÅ bota följande sjukdomar: -

1. HERPES
2. Lassafeber
3. GONORRE
4. HIV / AIDS
5. LÅG spermier
6. KLIMAKTERIET SJUKDOM
7. EPILEPSI
8. ASEPTIK
9. CANCER
10. ÅNGEST DEPRESSION
11. GRAVIDITET PROBLEM
12. närsynthet PROBLEM
14. Man klimakteriet
15..EX TILLBAKA

e igen theangledsolution@gmail.com

Anonym sa...

WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com. Hans telefonnummer +1 669 221 3962

sheryln coleman sa...

Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Lär din älskare eller make tillbaka
2. Pengar spell / lycka spell
3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
4. Viktminskning spell
5. Skaffa ett jobb stavnings
6. Promotion trollformler
7. Att få dina pengar tillbaka
8. Freedom trollformler
9. kärlek stava
10. Hämnas stavnings
11. Lottery spell

sheryln coleman sa...

Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Lär din älskare eller make tillbaka
2. Pengar spell / lycka spell
3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
4. Viktminskning spell
5. Skaffa ett jobb stavnings
6. Promotion trollformler
7. Att få dina pengar tillbaka
8. Freedom trollformler
9. kärlek stava
10. Hämnas stavnings
11. Lottery spell

Unknown sa...

Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

Unknown sa...

När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna och jag blev kvar i mörkret. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo genom sin hemsida och han kastade en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. På mindre än 48 timmar efter att han hade stavat, började min pojkvän testa mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vårt förhållande är nu starkt och stabilt. Tack sir för det arbete du gjorde för mig. Du är Gud som skickas för att återställa brutet förhållande. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo alla som behöver hjälp. Hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Jag ger ett vittnesbörd om Dr. Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om den här stora stavningskraven heter DR ISIKOLO personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur DR ISIKOLO hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål till andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig om att du vill vinna lotteri så är det på så sätt online tips kan hjälpa dig, kontakta honom på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret.till att ditt problem att vinna lotteri

Unknown sa...

Fantastiskt kärlek lpell att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande

Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 18 FEBRUAR 2019 ringde min man tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt som var möjligt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsspellare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, några vittnade om att han återställer livmoderhals, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. email Dr Isikolo Nu för brådskande kärleksspell isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 300 000 euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

jessica sa...

Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

Unknown sa...

I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer för att jag inte kunde få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr ISIKOLO av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr ISIKOLO och jag lyssnade på hans ord och följde de instruktioner som han gav mig. Kan du tro att min man kom hem inom 48 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, tacksam och tacksam för Gud för att använda Dr ISIKOLO för att få min man tillbaka efter 3 månaders brutet äktenskap . Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr ISIKOLO nu via hans Email ID: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 för mer information. Gud välsigne dig herrn.

Unknown sa...

Tack Dr Isikolo för att återställa min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP / CALL +2348133261196

Hej, jag är Vedrana Obrad. Jag bor i London. Efter att jag varit i en union som kallas äktenskap med min man i åratal, var han missbrukande och förstörde den kärlek vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa för att jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som hjälpte henne att ställa en stavning som blev gravid och tog med sig mannen. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade spellkasten som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade stavningen för mig och förvånansvärt efter 48 timmar, ringde min man till mig för allt som kom som en stor och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp med någon form av problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta stavningen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta den här stora mannen idag och få problem med att lösa 100%.

Unknown sa...

Hey are you crying that your wife has left you and the kids for another man, you don't have to cry anymore because i was in the same position till i heard about Dr Isikolo how he has help so many people in their relationship today i can boldly recommend Dr Isikolo to anyone who need help. He did not fail me i also believe he can not fail you too. he is indeed a miracle worker.I have tried so many spell casters and psychic after my lover left me. Dr Isikolo was the only spell caster who could help me..For sure this is really a prosperity temple where you can get back your ex lover. Dr Isikolo cast a love spell and my wife changed for good, he made her a better woman and distanced all her secret lovers. Though i doubted he can bring her back to me in 48 hours, Dr Isikolo did and it was amazing and unbelievable I am happy to have a united family, it couldn't be possible without the effort of Dr Isikolo. My wife is back with full of love and sincerity. Make contact with Dr Isikolo for relationship help Email him at; isikolosolutionhome@gmail.com You can also Whatsapp him on +2348133261196

Jessica Luis sa...

Hej alla jag hade tidigare kämpa med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första make. Efter att jag och min ex make blev skild, hade jag en annan chans att gifta sig igen och bara 2 år efter mitt andra äktenskap fanns det en ny skilsmässa som nästan dödade mig känslomässigt. Jag stannade i ytterligare två år varit ogift och ensamstående mamma. Ärligt talat var jag inte riktigt glad för det eftersom varje kvinna behöver en man i sitt liv, det fanns en tid då jag såg min första manfoto och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag försökte komma till honom men jag fick höra att han fortsatte med sitt liv och att vi kanske aldrig varit tillsammans igen. Jag grät bitter den natten och tänkte att jag har tappat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt med Dr mohammed Solution Temple, jag konsulterade honom och till sitt allra bästa med sina kraftfulla trollformler han hjälpte mig med en Reunion Gift Love Spell för att återlämna min ex man tillbaka för mig, på bara 6 dagar hade jag förtrollat ​​med en spirituell återföreningsbön med Dr mohammed allt vänder för gott i mitt liv, jag bor nu lyckligt med min första make igen och ordnar skilsmässofrågorna. med hjälp av Dr mohammed, hans en man av visdom och omsorg. Tack och jag uppskattar all hjälp du har gett för att få min exman tillbaka in i mitt liv igen. Jag vittnar här i dag att Dr mohammed är kraftfull att det kan lösa alla problem i en trasig relation med kärlek, återigen kontakta honom för lösningar på alla slags relationsproblem. E-post .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej alla jag hade tidigare kämpa med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första make. Efter att jag och min ex make blev skild, hade jag en annan chans att gifta sig igen och bara 2 år efter mitt andra äktenskap fanns det en ny skilsmässa som nästan dödade mig känslomässigt. Jag stannade i ytterligare två år varit ogift och ensamstående mamma. Ärligt talat var jag inte riktigt glad för det eftersom varje kvinna behöver en man i sitt liv, det fanns en tid då jag såg min första manfoto och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag försökte komma till honom men jag fick höra att han fortsatte med sitt liv och att vi kanske aldrig varit tillsammans igen. Jag grät bitter den natten och tänkte att jag har tappat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt med Dr mohammed Solution Temple, jag konsulterade honom och till sitt allra bästa med sina kraftfulla trollformler han hjälpte mig med en Reunion Gift Love Spell för att återlämna min ex man tillbaka för mig, på bara 6 dagar hade jag förtrollat ​​med en spirituell återföreningsbön med Dr mohammed allt vänder för gott i mitt liv, jag bor nu lyckligt med min första make igen och ordnar skilsmässofrågorna. med hjälp av Dr mohammed, hans en man av visdom och omsorg. Tack och jag uppskattar all hjälp du har gett för att få min exman tillbaka in i mitt liv igen. Jag vittnar här i dag att Dr mohammed är kraftfull att det kan lösa alla problem i en trasig relation med kärlek, återigen kontakta honom för lösningar på alla slags relationsproblem. E-post .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp +2348134493948

nattbarn sa...

Hej Jessica. Läste den delen om mansfotot. Själv blev jag tillsammans med mitt tonårsex som jag i tonåren även var förlovad med. Idag bor vi tillsammans och är förlovad igen.

Sandra sa...

God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

E-postadress är (Fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

Whatsapp +2348151918774

torpey clare sa...

Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

(1) Sluta skilsmässa.
(2) End Barrenness.
(3) Lycka till stava.
(4) Äktenskapspell.
(5) Bli av med andliga problem.

Chloe sa...

Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila adodospelltemple@gmail.com

Anonym sa...

God hälsning till alla som läser detta inlägg !!!

Om du är trasig och du behöver en brådskande pengar eller ekonomisk lösning, kontakta: greenfinance247@gmail.com för att få ditt 24-timmars lån.


Ansök nu med din information nedan

Namn:
Land:
Stad:
Ålder:
Telefonnummer:
Lånebelopp:
Lånets varaktighet:
Ockupation:
Inkomst:

Obs: Green Finance erbjuder alla typer av lån till 2% ränta och med en mycket rättvis återbetalningsplan.

Lån som

Affärslån
Personliga lån
Studielån
Bostadslån
Äktenskapslån E.T.C.

kontakta nu: greenfinance247@gmail.com eller whatsapp +17243828037

Välkommen.

Sandra sa...

Jag är helt upphetsad och också här för att berätta mitt livs vittnesbörd för världen, jag vill tacka Dr Fayosa för att ge glädje och lycka till mitt liv en gång till och för att återställa min trasiga relation med min pojkvän, jag trodde aldrig i någon av dessa saker tills jag hade problem med min pojkvän för några veckor tillbaka, När jag trodde att allt hopp var förlorat, möter jag ett vittnesbörd om att en kvinna kallar Albert Grace om det stora arbete som har utförts för henne av en kraftfull trollformell Dr Fayosa så jag kontaktade honom och jag förklarade alla mina problem för honom den andra dagen efter att ha följt hans instruktioner, han berättade för mig att jag kommer att få min pojkvän i 48 timmar jag litar på hans ord och jag trodde att hans trollformel den andra dagen efter att trollformeln har gjorts ett konstigt nummer ringde mig, jag blev chockad över att höra rösten och se det var min pojkvän som inte har ringt mig på över två veckor nu bad han om förlåtelse och bad mig komma tillbaka till honom, jag förlåter honom allt han gjorde mot mig tidigare och vi startade en ny as weet förhållande igen, jag är här för att vittna för världen för är ett levande vittnesbörd, Har du en vän eller familj som är sjuk ?, Är du gift utan barn? Rikt liv förtrollning, Om du vill bli berömd, Politik stavning, Skydd, Pengar och jobb stavning,

Kontakta Dr Fayosa för snabb hjälp och ett lugnt liv E-post: (Fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på whats-app +2348151918774​

Nathan sa...

HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd jag någonsin har
sett..Jag besökte ett forum här på internet den 30 JUNI 2013,
efter att min man separerade mig och mitt äktenskap på 7 år bröts
och jag var helt otröstlig och utan hopp eftersom jag har försökt allt
betyder att få tillbaka min man efter mycket vädjande och gjorde allt
möjligt att se till att han kommer tillbaka, men ingenting fungerade för mig ....
Och jag såg ett fantastiskt vittnesbörd med denna e-postadress
doctoradebola3@gmail.com av den här kraftfulla och stora trollformeln som heter
Dr ADEBOLA på forumet ... Och jag såg hur Dr ADEBOLA återförenade en familj och
förde mannen till en kvinna tillbaka till henne på bara 48 timmar..Jag aldrig
trodde det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut ..
Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte
tills doktor ADEBOLA gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på sju år tillbaka till mig
och tog min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste om
internet ... jag blev verkligen förvånad och chockad när min man kom till min
hus och knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom
tillbaka .. Jag saknar uttryck och jag vet inte hur mycket jag ska göra
förmedla min uppskattning till dig Dr ADEBOLA .. du är verkligen en Gud som har skickats till mig
och hela mitt liv och min familj ... han gjorde sitt arbete precis som han garanterade mig
48 timmar och det gav ett optimistiskt resultat för mig och jag kunde få mitt
Man tillbaka. just nu har min man blivit så kär i mig och
mina barn som aldrig förr. Den här trollformeln är inte hjärntvätt men han
öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och ville ha honom, det gör jag verkligen inte
vet hur man bäst kan vara tacksam mot er Dr ADEBOLA för att man har fört lycka till
mitt liv och familj, och nu är jag en glad kvinna än en gång .. här är hans
E-post: doctoradebola3@gmail.com, eller anslut honom på whatsapp +2348135781881

Jennifer woodward sa...

Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
nedan - hans kontaktuppgifter ...
E-post: spellcasterogboko@gmail.com

Anonymous sa...

LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

ADOIFLOANS sa...

VI GÖR LÅN NU TILL LÅGT HASTIGHET 1% {adoifloans@gmail.com}

Om du behöver ett brådskande lån för att starta ett företag, behöver du ett lån? Vi ger både företag och privatpersoner lån, så om du behöver ett akut lån nu inom 6 timmar kan vi låna dig ett lån utan dröjsmål
lånet är nu tillgängligt till en låg ränta på 1%: Kontakta oss direkt på följande adress: [ADOIFLOANS@GMAIL.COM]

Fullständiga namn:..............
Land:..........
Stat:..........
Belopp:..................
Lånets längd: ..........
Telefon: .............
Ockupation:............
Födelsedatum:.......
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,
Företagsnamn: ADOIF LOANS INC
Företagets e-postadress: {adoifloans@gmail.com}
Jag önskar dig allt gott.

Unknown sa...

Tack så mycket LÄKARE ISIKOLO för att du fick min fd pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han fick alla mina önskningar att gå i uppfyllelse. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefonen och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans som vi är på väg till. Månader har gått och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte av honom längre och hans mobiltelefon kopplades bort. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har för honom. Jag kontaktade denna fantastiska stavningshanterare eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag berättar att efter en två dagars kontakt ringde min ex -pojkvän till mig och bad om att få träffa mig och nästa morgon och vi är glada tillsammans med hjälp av denna fantastiska stavningshjul kallad DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

Unknown sa...

Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få min ex -pojkvän tillbaka att gifta sig med mig under den här månaden och jag har kommit tillbaka hit för att skriva ett inlägg om honom. jag heter Kristina Anton. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Inlägg om en stavningshanterare är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavningshanterare för att få tillbaka min ex -pojkvän till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om hans voodoo -stavning från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex -pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredagen och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Hej alla, det här är det underbaraste jag någonsin har upplevt och jag måste dela med mig av detta fantastiska vittnesbörd. Jag vill bara tacka DR ISIKOLO för att hon tog sig tid att hjälpa mig med att trycka den trollformel som får tillbaka min ex -älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders förlovning men idag är vi gifta och lyckligare än aldrig förr. Jag blev verkligen chockad och chockad när han gjorde jobbet åt mig och inom 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom igen .. Jag har verkligen ont om ord och jag vet inte hur mycket att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud skickad för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka till sig lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa dig underverk och förundran över hans kärleksspellsystem. Han levererar resultat när det är som bäst inom verklig stavning. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsAppa honom på +2348133261196.

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

Unknown sa...

Är du i stort behov av kärlek för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e -post till Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss isär. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inuti. Tills jag stötte på Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem där. Jag mailade honom och jag berättade för honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet av det, på mindre än 48 timmar, ringde min man och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig och djupa tacksamhet till dig Dr Isikolo för att du höll fast vid dina ord och dina löften om att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av dina kraftfulla trollformler. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp/Viber honom på +2348133261196.

Anonymous sa...

En stark och kraftfull roman om att få tillbaka ditt ex. Jag bestämde mig för att spendera hela dagen online för att se till att många läser min recension om Dr. Ige Ajayi, en kraftfull trollformler, kan läsa. När min fru lämnade mig var jag så ensam samma dag som jag bestämde mig. För att leta efter relationer på internet visste jag aldrig att detta var sättet att säkerställa min frus återkomst. Efter att ha läst erfarenheterna från de rätta läkarna om hur man bättre reparerar min relation, fann jag att Ige Ajayi har fler rekommendationer än andra skrifter, så jag bestämde mig för att Dr. Mannen Ige Ajayi ska hjälpa mig att hitta en fru. tillbaka. Jag kontaktade Dr. Ajayi genom sin information jag såg online och jag var så glad att jag bestämde mig för att prata med Dr. Ajayi för att hans arbete var 100 % perfekt och besvärjelsen tog snabbt tillbaka min fru till mig. Du kan också välja att få support via detta e-postmeddelande. nu via post. mail (drigeajayi@gmail.com) eller lägg till honom på WhatsApp / +2348130035939.

Anonymous sa...

Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

anonymous sa...

Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp eller Viber: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous sa...

Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Bianca Bethune och bor i KANADA. Min man lämnade mig i fyra år och jag älskar honom så mycket att jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess, jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka förrän jag träffades en vän som skickade mig till Dr IBINOBA, en trollformler som hjälpte mig att få tillbaka min man efter 48 timmar...Jag och min man lever lyckligt tillsammans idag DR IBINOBA är en god man, du kan kontakta honom. Nu ska jag ge råd seriösa personer som hamnat i denna typ av problem att kontakta honom nu, en snabb lösning utan stress, nu kallar jag honom min far.. kontakta honom alltid online, kontakta honom på hans whatsapp +2348085240869,e-post:dromionoba12@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Lana Thyselius och jag är mycket förvånad över Dr Isikolos fantastiska upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara två dagar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp honom på +2348133261196.

Anonym sa...

Med hjälp av Dr.Pellar fick jag tillbaka ex-mannen
Detta vittnesbörd är en sann historia och jag är Dake Linda. Jag kom i kontakt med Dr.Pellar genom ett vittnesmål skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra att leva. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest viscerala känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom minnen med en ex-man alltid grumlar våra sinnen när någon annan gör några av samma saker som vår ex-man gjorde. Jag har varit ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min exman har varit borta från mina barn önskar jag fortfarande att han skulle komma tillbaka till mig någon gång. Denna trollformelare som jag stötte på känd som Dr.Pellar hjälpte mig att uppfylla mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min exman. resultatet kom efter 48 timmar när han försäkrade mig om att kärleken och bandet vi delade var fantastiskt återställd. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta den här fantastiska guiden på hans Viber: l. e-post: drpellar@gmail.com

Unknown sa...

Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com

Unknown sa...

Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa erfarenheter och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

Unknown sa...

Jag heter Geimina Matelis. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtbruten och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig att älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vår fackförening igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

Anonymous sa...

Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Ige Ajayi tog tillbaka min man som separerade med mig i tre månader. Jag heter Jessica Butler från USA. Även om jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte att räcka för att tacka Dr Ige Ajayi för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har haft smärtor och vånda utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr Ige Ajayi som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer att återkomma till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel åt mig och min man ringde mig exakt när Dr Ige Ajayi sa. Han vädjade och sa att han behöver mig tillbaka och nu har vi levt lyckliga igen under de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom... E-post: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp +2348130035939.

Unknown sa...

Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196

Loan Offer. sa...


Behöver du ett snabblån?

Välkomna alla! Vår utlåningskapacitet sträcker sig från 2 000 € till 3 500 000 € med en rimlig ränta på 2 % på mycket enkla och problemfria villkor. Om du är intresserad, vänligen lämna ditt meddelande via e-post: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. sa...

Behöver du lån för projekt, investeringar, personliga lån, företagslån, bostadslån, studielån, konsolideringslån och lån för olika projekt? för de som önskar få ett lån från vårt företag bör kontakta oss: (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån idag.

Anonymous sa...

Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

anonymous sa...

Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous sa...

Jag började märka något konstigt beteende från min man för några veckor sedan och jag fick reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Jag kontaktade honom och han lovade att hjälpa mig med en försoningsbesvär. Jag gjorde allt han bad mig om och precis som Rodicas fall har jag resultat. Han började bekänna allt han har gjort och bad mig att ge honom en andra chans att göra gottgörelser. Allt tack vare Dr Ilekhojie är min man nu mer kärleksfull och ansvarsfull. Nå ut till Dr Ilekhojie med dessa kontakter Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

Unknown sa...

Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Min man började gå ut med andra tjejer och visa mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att göra slut med mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra tjejer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade mig om en trollformler på internet Dr Ilekhojie som hjälper människor med deras relations- och äktenskapsproblem genom krafterna av kärlek och försoning. Trollformler, först tvivlade jag på om något sådant någonsin existerar men bestämde mig för att prova, När jag kontaktar honom, han berättade allt jag behövde göra och det gjorde jag och han hjälpte mig att göra en försoningstrollformel och inom 28 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med tjejer och han är med mig för alltid. Här är hans kontakter Whatsapp (+2348147400259 E-post: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
Jag är Helena Oscar. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Jag heter Suzan Svensson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

Unknown sa...

Jag heter Vanessa Edwards. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com eller besök hans hemsida för att läsa mer om honom och hans verk (https://isikolotemple.com)

Anonymous sa...

Jag och min före detta man hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februari 2017. Men jag har alltid velat komma tillbaka tillsammans med honom. Allt som behövdes var ett besök på den här trollformarens hemsida i december förra året, för min dröm var att börja ett nytt år med min man, och leva lyckligt med honom.. Den här trollformlern begärde en specifik kärleksförtrollning för mig och min man, och jag accepterade den. Och denna kraftfulla trollformler började utöva sin magi. Och inom några veckor efter att denna trollformel fungerade för mig, ringde min man tillbaka mig för att vi skulle vara tillsammans igen, och han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar. Min trollformel fungerar för gissa vad: Min "man" är tillbaka och vi förbereder hur vi ska gå till domstol och dra tillbaka våra skilsmässopapper ASAP. Detta är inget mindre än ett mirakel. Tack DR WALE för dina kraftfulla trollformler. Ord räcker inte. WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

DU BEHÖVER SNABBT EN STÅVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT TA TILLBAKA DIN EX-PARTNER DR WALE ÄR RÄTT PERSON FÖR DIG. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

HEJ, jag har letat efter hjälp om hur jag ska få tillbaka min före detta älskare som gjorde slut med mig för tre år sedan... Jag var traumatiserad av uppbrottet och ville nästan begå självmord, men jag tackar Gud för att jag fick kontakt med DR WALE, den andliga fadern som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare efter mycket sökande efter hjälp från olika håll. När jag kom i kontakt med DR WALE förklarade jag allt för honom så han gav mig sina uppmuntrande ord och berättade att han skulle förbereda en trollformel åt mig som kommer att hjälpa mig att få tillbaka min före detta älskare inom några veckor och jag trodde på hans ord för jag blev hänvisad till honom av en vän som han hjälpte och just nu är min ex-älskare tillbaka och vi lever lyckligt tillsammans för att gifta oss nästa månad. Om du behöver någon som helst hjälp som att få tillbaka en älskare, lotterivinsttrollformel, svart magisk besvärjelse E.T.C. Då föreslår jag att du tar kontakt med DR WALE nu genom hans
WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

Hej tittare online, jag är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick hjälp att få tillbaka min man. Jag var en fusk och min man fångade mig flera gånger. Jag försökte fixa mig själv och varje gång slutade jag med att jag fuskade om och om igen. Jag antar att jag inte insåg vad han betydde för mig förrän han hade lämnat mig ifred. Jag började hitta ett sätt att få tillbaka honom, men ingenting verkade fungera perfekt förrän jag stötte på en artikel om DR WALE som hjälpte många människor globalt att få tillbaka sina relationer. Jag tog kontakt med honom, och han försäkrade mig att min man kommer att komma tillbaka till mig inom några veckor med sin kraftfulla magi för de material som behövs för arbetet. Överraskande nog kom min man hem efter några dagar och sa att han fortfarande älskar mig, och jag svor att aldrig vara otrogen mot honom längre. Allt tack vare DR WALE. Du kan ha en chatt med honom på hans WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Dessa tacksamhetsord till Dr Isikolo kommer från mig Antonio Cedergren, och jag tackar honom verkligen för hans goda arbete. Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Efter att jag stannat kvar i ett dåligt äktenskap i några år, även när jag tänker på det, förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan galen. Men nu är jag tillbaka på fötterna, allt tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom om vad jag går igenom. Då slog min man mig alltid utan anledning, han tar alltid illa upp av allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en trollformel åt mig och fick reda på att min man träffade någon annan utanför vårt äktenskap, det var anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack vare DR WALE att han nu har återställt allt till det normala igen. min man har bett mig om förlåtelse och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE för alla som behöver hjälp. kontakta DR WALE Via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

* Personliga lån (lån utan säkerhet)
* Företagslån (lån utan säkerhet)
* Konsolideringslån
* Kombinationslån
* Renovering

För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
ring eller WhatsApp: +393512114999

Unknown sa...

Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous sa...

vill bara dela min recension om den kraftfulla trollformeln DR WALE min man ansökte om skilsmässa efter nio goda år av äktenskap det var svårt för mig och barnen Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och min familj men allt misslyckades tills en vän av mina berättade för mig om DR WALEs underbara arbete. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig inom några veckor att allt kommer att bli bra, verkligen inom några veckor till min största förvåning kom min man tillbaka hem och han gick på knä och grät och bad mig om förlåtelse Jag är så glad just nu tack så mycket DR WALE, Ett meddelande till honom idag kan också förändra ditt liv till det bättre. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

Ibland händer det skit i våra äktenskap men det kommer inte alltid att hålla när vi kämpar för att få dem fixade, jag hade problem med mitt äktenskap juli 2021 det var en hemsk upplevelse att jag nästan förlorade mitt äktenskap, min man trodde att jag var otrogen eftersom jag alltid ta emot samtal från jobbet jag försökte få honom att förstå att de bara är mina arbetskamrater han trodde aldrig på mig han ansökte om skilsmässa och tidningarna var ute, det var som en dröm för mig men det var en verklighet jag behövde för att stoppa honom eftersom jag älskar honom, det var ett vackert äktenskap och jag kunde inte ens föreställa mig att lämna mitt äktenskap, jag var tvungen att söka hjälp från DR WALE jag förklarade min situation för honom och naturligtvis hjälpte han mig, han förberedde en kärleksförtrollning för mig och försäkrade mig om säkerhet, Min man stoppar skilsmässan och älskar mig igen, Det är därför jag är här för att berätta för folk om DR WALE och hur han har hjälpt mig. Om du går igenom äktenskaps- och relationsproblem är det bara att nå honom hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

anonymous sa...

EN BRA FÖRTROLLBAR DR WALE SOM HJÄLPER MIG ATT FÅ TILLBAKA MIN EXA FLECKVÄN.
Jag är så glad över att få vittna om en fantastisk trollformler som hjälpte mig när allt hopp var ute för mig att förenas med min ex-flickvän som jag älskar så mycket. Jag hade en flickvän som älskar mig så mycket men det hände något hemskt med vårt förhållande en eftermiddag när hennes vän som alltid försökte komma till mig försökte tvinga mig att älska med henne bara för att hon var avundsjuk på sin vän att jag dejtade och på scenen kom min flickvän bara in och hon trodde att vi hade något speciellt att göra tillsammans, jag försökte förklara saker för henne att hennes vän alltid gör det här med mig, men jag vill inte alltid att hon ska göra det här med mig, men jag vill aldrig att hon ska göra det med mig. fiender till varandra men hon trodde mig aldrig. Hon gjorde slut med mig och jag försökte gånger utan siffror för att få henne att tro mig men hon trodde mig aldrig förrän jag en dag hörde om DR WALE och jag WHATSAPPAR honom och han svarade mig så vänligt och hjälpte mig att få tillbaka min underbara relation som redan var borta i två månader. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller
Maila honom på: drwalespellhome@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Barbara Dahlström och allt jag kan säga är att kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka till alla dagar är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Hej alla, jag är Anna Carlsson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Anonymous sa...

Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
(en) lotteri besvärjelse
(två) ex tillbaka
(tre) blir gravida
(fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
Problem lösta till 100%

Unknown sa...

Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonymous sa...

Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställde min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte ens äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och be om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra er en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: drwalespellhome@gmail.com

Unknown sa...

KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
Goddag alla jag heter Karin Dahlgren. Det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Ett stort tack från mig Katrina Cederschiöld till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började visa sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en försoningsritual för mig. 48 timmar senare återvände min man hem efter så många månader borta från vårt hem, så fantastiskt!! Han bad om ursäkt för sitt misstag, för smärtan han orsakade mig och barnen. Vårt äktenskapsband är nu starkare och hur det var förr. Tack Dr Ilekhojie för att du tog tillbaka min man. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie för alla som har problem i sitt äktenskap/förhållande. Här är hans kontakt Ring/Whats-app: +2348147400259 eller maila gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Jag är Jackie Marmero. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Jag kan seriöst inte dölja den glädje och lycka jag känner inom mig just nu. Jag har haft problem med mitt förhållande i över ett år nu. Min man lämnade mig för 2 veckor sedan efter 18 års äktenskap. Han lämnade för en tjej som var över 20 år yngre än han och livet var väldigt svårt för mig känslomässigt men jag fortsatte att be och tro på Gud tills jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie och alla problem i mitt förhållande var borta, han utförde en försoningsritual och han tog tillbaka min man efter 48 timmars kontakt med honom... Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Dr Ilekhojie för hans hjälp. KONTAKTA HONOM NU WHATSAPP/RING via +2348147400259 E-POST: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: (gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

Unknown sa...

OM DU BEHÖVER TJÄNSTERNA OCH STÖD FÖR ATT FÅ DIN ÄLSKARE TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO
Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +234-8133261196

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Jag heter Agata Carlgren och min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och inte visste jag att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Hej alla, jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Anonymous sa...

Hej alla, jag vill dela med mig av mitt fantastiska vittnesbörd om hur en fantastisk trollformler som heter DR WALE förvandlade mig ekonomiskt, jag har fortfarande svårt att tro att jag nu är värd miljoner dollar, är från Danmark och har spelat lotteri så länge nu och jag har aldrig vunnit något rimligt belopp, jag tittade igenom saker på nätet och jag stötte på ett vittnesbörd om en kvinna som vann en mycket stor summa pengar med hjälp av DR WALE som bad för henne och gav henne ett vinnande nummer att spela , och överraskande nog kom hennes namn ut bland vinnarna hon vann 38 miljoner dollar, så jag bestämde mig också för att pröva lyckan jag kontaktade DR WALE och jag bad också honom om hjälp och han berättade för mig vad jag behövde göra vilket var en mycket enkel uppgift vilket jag gjorde och den andra dagen efter att han hade bett för mig gav han mig några nummer och sa till mig att jag skulle gå och spela dem så jag gick för att spela numren på morgonen och jag gick senare för att kolla resultatet där jag fick mitt livs chock, jag såg mitt namn bland vinnarna jag vann ett belopp jag aldrig har drömt om, min mun var öppen och jag visste inte vad jag skulle säga, jag vill bara att världen ska veta att det finns en fantastisk man som heter DR WALE, om du har spelat lotteri och aldrig vunnit kommer jag råda dig att kontakta DR WALE för hjälp och jag lovar att han aldrig kommer att svika dig, här är hans kontakter, WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post : drwalespellhome@gmail.com

Anonymous sa...

Jag kan inte glömma hur DR WALE hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter nio månaders separering med min fru på grund av gräl och hon lämnade och aldrig återvände till mig, jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade först förrän Jag såg en kommentar online när någon vittnade om hur DR WALE hjälpte henne att återställa sin man och det var så jag kontaktade honom via hans WhatsApp och efter att ha skrivit ut mitt problem försäkrade han mig att han kommer att hjälpa mig att komma tillbaka med min fru inom några dagar efter att ha kastat kärleksbesvärjelsen, och efter att han gjorde trollformeln kom min fru tillbaka hem och vädjade om att hon var väldigt ledsen idag, jag är tillbaka med min fru och vi är båda lyckliga och lever tillsammans igen. Jag vet att det finns många människor där ute som vill få tillbaka sin kärlek, vänligen kontakta DR WALE för han är det perfekta svaret på ditt problem, hans kontaktuppgifter är: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com