fredag 30 september 2016

EFT del 3

Ställa in ditt problem

Nu när du förstår hur man faktiskt utför den mekaniska avlyssning och där du måste trycka, du kommer härnäst att behöva veta vad man ska säga när du knacka.
Den traditionella EFT fras använder följande inställning:
"Även om jag har denna _____________,
Jag djupt och helt emot mig. "
Du kan också ersätta detta som den andra delen av frasen:
"Jag djupt och älskar och accepterar mig själv."
Ämnet ovan fylls i med en kort beskrivning av missbruk, mat begäret, negativa känslor eller andra problem du vill ta itu med.
Exempel Använda traditionell EFT Phrasing
Även om dessa exempel representerar en rad problem, kom ihåg det verkligen finns ingen gräns för de typer av frågor som du kan konfrontera med EFT:
"Även om jag har denna rädsla för att tala inför publik, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna huvudvärk, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna ilska mot min far, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har detta krig minne, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna stelhet i nacken, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har dessa mardrömmar, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna längtan efter alkohol, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna rädsla för ormar, jag djupt och helt emot mig."
"Även om jag har denna depression, jag djupt och helt emot mig."
Andra EFT Fras alternativ
Du kan också prova dessa andra fras variationer. Alla dessa påståenden är korrekta, eftersom de följer samma allmänna format. Det är ... de erkänner problemet och skapa självacceptans trots förekomsten av problemet. Det är det som är nödvändigt för bekräftelse för att vara effektiva.
Du kan använda någon av dem, men jag föreslår att du använder den rekommenderade ovan, eftersom det är lätt att komma ihåg och har ett bra track record på att få jobbet gjort.
"Jag accepterar mig själv även om jag har this_________."
Eller:
"Även om jag har denna ____________, jag djupt och djupt acceptera mig själv."
ELLER:
"Jag älskar och accepterar mig trots att jag har this_______________."
Intressanta punkter Om bekräftelsen Uttalanden
Det spelar ingen roll om du tror att bekräftelsen eller inte ... bara säga det.
Det är bättre att säga det med känsla och inriktning, men säger att det rutinmässigt brukar göra jobbet.
Det är bäst att säga det högt, men om du är i en social situation där du föredrar att muttra det under din andedräkt ... eller gör det tyst ... sedan gå vidare. Det kommer fortfarande sannolikt att vara effektiva.
Att lägga till effektivitet bekräftelse, Setup omfattar även samtidig avlyssning på en av akupunktur meridian punkter.
Tuning in är till synes en mycket enkel process. Du tror bara om problemet samtidigt som den avlyssning. Det är det ... åtminstone i teorin.
"Orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem."
Negativa känslor kommit till stånd eftersom du lyssnar på vissa tankar eller omständigheter, som i sin tur orsakar din energisystemet att störa.
Annars fungerar du normalt. En rädsla för höjder inte är närvarande, till exempel, medan man läser den komiska delen av söndagstidningen och därför inte lyssnar på problemet.
Ställa in ett problem kan göras genom att helt enkelt tänka på det. I själva verket, tuning i medel att tänka på det.
Att tänka på problemet kommer att leda till energi störningar inblandade som sedan ... och bara då ... kan balanseras genom att tillämpa grundreceptet.
Utan tuning in på problemet, vilket skapar dessa energistörningar, EFT gör ingenting.

Att sätta ihop allt första omgången av Tapping

Nu måste du peka på var och en av de punkter som beskrivits ovan när du anger positiv bekräftelse. Detta tar bara några minuter att göra.
Du borde:
 • Välj en lämplig bekräftelse
 • Försiktigt "ställa in" till ditt problem genom att faktiskt försöka hålla problemet i din tanke
 • Ange affirmationer i en hög röst med stor passion, energi och entusiasm
Om du gör detta medan du knackar de punkter som beskrivits tidigare, är det mycket troligt att du kommer att märka en stor minskning i fråga eller ett problem som du knacka på. Om ditt problem eller problem löser helt, är du klar med avlyssning.

Tips & tricks för att använda avancerade Bekräftelse rapporter: 7-Part EFT Manual

Använda påminnelse fras

Ibland är en runda av tappningssekvensen medan uttrycka din bekräftelse nog att klara upp frågan. Men när efterföljande rundor är nödvändiga, kan du använda en "påminnelse fras." Detta är helt enkelt ett ord eller en kort fras som beskriver problemet och som du upprepa högt varje gång du trycker på en av de punkter i sekvensen. På så sätt ständigt "påminner" systemet om problemet som du arbetar med.
Det bästa påminnelse fras användning är oftast identiskt med vad du väljer för att bekräfta du ursprungligen användes. Däremot kan du använda en genväg om installationen är särskilt lång genom att helt enkelt säga ett eller flera ord för att påskynda processen och göra flera omgångar.
Till exempel, om du arbetar på en rädsla för att tala inför publik, den första, eller "setup" bekräftelse skulle gå så här:
"Även om jag har denna rädsla för att tala inför publik,
Jag djupt och helt emot mig. "
Inom denna bekräftelse, de understrukna orden "rädsla för att tala inför publik" är idealiska kandidater för användning som påminnelse fras. Helt enkelt upprepa denna påminnelse fras och bekräftelsen räcker vanligtvis för att "ställa in" till det aktuella problemet.

Kvardröjande Problem: Justering för efterföljande omgångar av Tapping

Ibland första omgången av avlyssning inte helt eliminera ett problem eftersom en nyemissioner eller frågor som förhindrar ytterligare framsteg visar sig via avlyssning. Dessa frågor - om bilder, samtal, interaktioner eller i någon annan form - på något sätt relaterat till det första problemet som behandlas - ibland är de en del av eller kärnan av orsaken, ibland är de ett resultat. Barriären begränsar din emotionella hälsa, med andra ord, består av mer än en tegelsten - och du måste eliminera alla tegelstenar.
Om så är fallet, bör du göra ytterligare rundor av att knacka som behövs för att eliminera alla problem, men justera bekräftelse något så här för bästa resultat:
"Även om jag har fortfarande en del av denna __________,
Jag djupt och helt emot mig. "
Lägg märke till orden "Still" och "vissa" och hur de ändrar inriktningen på bekräftelse mot resten av problemet.

EFT Varningar och råd

Kliniker och kunder bör bara göra vad som känns rätt eller bra för dem. Du bör inte träda i känslomässiga eller fysiska vatten som verkar hotande. Det är ditt ansvar att ta hand om er i den här inställningen. Kom ihåg professionell hjälp är lätt tillgänglig. Här är några varningar och råd med EFT:
 • Var specifik

  Det är viktigt att läkarna vara extremt specifik med språket när du använder EFT.
 • Ställa in

  Klienterna måste vara helt inställd på att frågan om oro när man använder EFT. Ibland, när materialet är känslomässigt smärtsamt, kommer kunderna vill koppla från sina känslor. Leta efter några tecken på att klienten blir distraherad eller urkopplad och se till att de upprepar Påminnelse fras som de peka på behandlingspunkter.
 • kognitiva Skiften

  Som med energi rörelse, är det viktigt att uppmärksamma de kognitiva förändringar som kan uppstå med en enda omgång av avlyssning. En kognitiv förändring har inträffat när du schwung problemet. Att se problemet från en ny vinkel, kommer du ofta uttrycker en känsla av överraskning och insikt. Dessa rörelser kan erbjuda värdefulla kontakter och föreningar och kan öppna nya vägar för att läka. Efter en kognitiv skift, ofta känner dig mindre skuld och självanklagelser, mer hopp, eller en enkel känsla av lättnad i ett område där det aldrig har varit lättnad innan.
  Det är viktigt att sluta efter att knacka och se om du märker något annorlunda eller om något nytt kom upp efter att du knackade. Detta är ofta den underliggande fråga som är den verkliga roten till problemet.
 • Energi och Avsikt

  Många kunder rapporterar att de inte har samma framgång när man använder EFT själva och på sig själva. Detta har sannolikt att göra, delvis, med fördelen av att kombinera energin och avsikt att två personer som delar ett enda syfte under en session. När kunderna är mindre än nöjda med sina egna resultat, är det bäst att hitta en terapeut för att hjälpa dem att lösa problemet på ett djupare plan.
 • Genom mig, inte av mig

  Detta är en av Gary Craigs andra favorittalesätt. EFT utövare inte läka sina kunder. Läkningen sker genom oss om våra kunder är öppna för att ta emot det.
  Många människor ser sig själva som särskilda healers. Detta, i själva verket stör behandlingsprocessen. Verkligheten är att de inte läker någon; kunderna faktiskt läka sig själva. Bevittnar och underlätta denna process ödmjuka liksom glädjande.
 • Håll väl hydrerad

  Vatten leder ström, och EFT åtkomst till elektrisk energi som flödar genom våra kroppar och sinnen. Det är mycket viktigt för både dig och dina kunder att ordentligt släckt. Det skulle vara ungefär en liter rent vatten per dag för varje femtio pounds kroppsvikt.

Öva dina Bekräftelse uttalanden med timing och spegel arbete

Mer på dina affirmationer

Göra affirmationer är ett av de bästa sätten att vara snäll mot dig, varje tanke du har, varje mening du talar är en bekräftelse av en sort. Det är antingen positiv eller negativ. Men du kan också göra vissa avsiktliga påståenden. Och den vackra sak om att göra påståenden är att du radikalt kan förbättra effektiviteten med EFT.
Du kan göra detta genom att först skapa en bestämd positivt uttalande som bygger du upp i stället för beats dig. Vi pratar om bestämda positiva uttalanden att göra eller göra något i våra liv eller för att skapa ett specifikt mål.
Du kan börja denna process med positiva själv uttalanden. Även om det inte känns riktigt att börja med, kommer du vill göra dessa uttalanden eller påståenden många gånger om dagen.

Tidpunkt för dina affirmationer

När du vaknar, när du går till sängs, varje gång du går på toaletten ska du säga dem.
Det är särskilt viktigt att utnyttja och säga affirmationer innan du somnar. Detta är förmodligen den enskilt viktigaste tid att göra det. Jag kan inte uppmuntra dig tillräckligt för att göra EFT affirmationer varje kväll. Det är en av de viktigaste principerna jag kan ge dig. När du trycker innan du går till sängs du kommer att ge ditt undermedvetna från 6-8 timmar för att arbeta på dina bekräftelser och bidra till att skapa dem åt dig.
Om du hittar bön en användbar resurs som jag gör, kommer du vill integrera din bön i EFT sekvenser som jag tror att det kommer att hjälpa dramatiskt öka effektiviteten i dina påståenden.
Det tog mig ett nästan ett år efter att lära sig EFT innan jag fick för vana att knacka innan du går till sängs, men jag vill att du ska undvika mitt misstag och inte vänta en stund innan du börjar göra denna värdefulla teknik. Börja knacka varje kväll innan du går till sängs.

spegel Arbete

Detta är faktiskt ganska enkelt och billigt; allt du behöver är en spegel och en tid. Du kan säkert knacka ensam eller i mörkret, men jag tycker att det är mycket effektivare att knacka medan stirrar på dina egna ögon, i spegeln. Detta verkar för att ge en mycket djupare samband med ditt undermedvetna. Det är nästan som om spegeln reflekterar tillbaka din energi till dig i stället för att gå ut i rymden någonstans.
Om du inte har provat detta men du verkligen behöver tänka på att göra detta djupt enkel men ändå kraftfull teknik.
Du kan börja med att titta i spegeln och gör EFT bekräftelser och du kan trycka på att på alla EFT punkter. Ägna stor uppmärksamhet och lyssna på vad du hör, med särskilt fokus på eventuella negativa meddelanden som kan blockera dina framsteg.
Kanske inte får några meddelanden från början eftersom du är så vana vid att slå dig själv och du inte används till ett slags kärleksfull tanke, men lyssna och följa upp och lära sig att lita på dig själv.
Vi har ofta en tendens att slå oss upp för varje liten sak oavsett hur liten. Alla av oss kan använda förlåtelse på en daglig basis och du kan använda spegeln för att hjälpa dig här också.
Du kan börja med att titta på dina egna ögon och säga, "Även om jag inte lyckades eller jag var arg eller otålig eller innebära eller grym" eller vad problemet måste du förlåta dig själv för då säga: "Jag förlåter dig, var jag bara göra det bästa jag kunde "
Jag förlåter dig för att hålla på dessa mönster för länge, jag förlåter dig för att inte älska dig själv. "
Och när du säger "du" du ser direkt i dina egna ögon.
Du måste försöka detta eftersom det är ganska kraftfull. Kom ihåg att alltid bekräfta den negativa tanken om det är det, men inte ge det en stor vikt.
Då du kommer att vilja använda EFT på den negativa tanken som dyker upp och skapa en positiv motsatsen.

Det verkliga skälet till varför du inte kan nå ditt mål eller gå ner i vikt

En mycket vanlig företeelse som kommer att presentera sig själv är när du börjar knacka för en mat begäret kommer du att ha ett minne av en bild, person, plats eller händelse som begäret påminner dig om. När du gör det gängsekvenser, kommer du vill ägna särskild uppmärksamhet åt dessa oftast negativa tankar eller bilder som kommer upp. Noggrant lyssna till de uttalanden som ditt undermedvetna talar du inte rätt eller sant för dig.
Detta skriver på din vägg och orsakar en psychoenergetic blocket och om du inte ta itu med att återföring inte kommer att tillåta dig att gå vidare framåt. Detta är vanligtvis den största utmaningen för dig och en av de främsta anledningarna till varför du har lyckats med att genomföra ditt mål i det förflutna. Om du inte direkt ta itu med denna fråga på något sätt, det alltid kommer självsabotera dina ansträngningar att uppnå ditt mål viktminskning.
Lyckligtvis lösningen är ganska enkelt med EFT, du helt enkelt erkänna vad självkritiska tankar, bilder eller känslor kommer upp och sedan valde att helt enkelt älska och acceptera dig själv medan tejpa på ditt akupunkturmeridianerna.
Gör detta envist och så småningom ditt system kommer att förbättras med tiden. Kom ihåg att säga era uttalanden med stor entusiasm och alla känslor som du kan uppbåda. Ditt undermedvetna kommer inte konvertera dina affirmationer till verklighet om du inte kan binda uttalanden in med känslomässig energi.
Låt mig ge några exempel för att mer fullständigt illustrera min poäng. När jag en gång gav en EFT demonstration framför 400 kliniska dietister och jag hade en volontär kommit upp som hade en mat begäret. Det visar sig den läkare som frivilligt hade en craving för Rice Krispy behandlar som fanns i utställningsområdet. Hennes längtan var en stark 10. Så snart vi gjorde en runda av att knacka, hennes ögon började vatten och hon var på gränsen till tårar. När jag undersökte frågan vidare med henne, sade hon att hon blev påmind av tiden när hennes mamma skulle ge henne M & M behandlar att få henne ut ur hennes hår.
Så det verkliga problemet hade något att göra med hennes längtan efter behandlar men det var kärlek och uppmärksamhet som hennes mamma inte gav henne och klart sämre godis substitut att hennes mamma erbjöd henne. Vi knackade på denna fråga och hennes begär för sötsaker försvann omedelbart.
Ett annat exempel skulle vara en kvinna som jag såg som var 64 år gammal och hade problem att förlora vikt. När vi startade EFT bekräftelse sekvensen, hade hon ett minne av hur förra gången hon var hennes normala målvikt hon var gravid. Även om medvetet hon mycket väl visste att ett mirakel, hon inte kommer att bli gravid vid 64, hon blockerad från att gå framåt med sin viktminskning. Hennes undermedvetna var övertygad om att om hon uppnått sitt mål vikt skulle hon omedelbart och omedelbart bli gravid.
Lyckligtvis kunde vi använda EFT för att överbrygga gapet till det undermedvetna och anslut den tillbaka till verkligheten. När vi avslutat knacka denna fråga genom, kunde hon framgångsrikt förlora 22 pounds i vikt som hon hade kunnat göra mer än 20 år.
Detta är en mycket kraftfull illustration att det undermedvetna är helt neutral. Kom ihåg ditt undermedvetna är din trogna tjänare och det kommer att ge dig exakt vad du säger det. Det kunde bryr sig mindre vad kräver du placerar på det. På många sätt är det som om datorn. Det kommer att utföra de instruktioner du berätta det. Så du måste vara mycket försiktig med de instruktioner som du tillhandahåller.
Ovanstående berättelse illustrerar ett negativt exempel på kraften i det undermedvetna, men du kan lika gärna implantera positiva affirmationer och ditt undermedvetna kommer lika säkert ge dig med detta resultat i ditt liv. Jag erbjuder några praktiska förslag om hur man dra nytta av denna princip nedan.

Var Ihållande med dina affirmationer

När du först säga en bekräftelse, kan det inte vara sant. Kom ihåg att påståendena är som att plantera frön i marken. Det hjälper om du tänker på vårt sinne som en trädgård där dina tankar är frön som du planterar. När du gör dessa påståenden, är det som att sätta en ny frö i marken.
Kommer du ihåg när du planterar ett frö i marken, du bara har en liten litet frö, behöver du inte en fullvuxen växt. Det lilla fröet behöver gro. Då bryter öppet sin lilla skalet och det börjar bli näring från jorden. Då först rötterna komma ut och då och endast då gör det första lilla skjuta komma ut genom marken.
Precis som det tar tid att gå från frö till en fullvuxen växt, tar det en stund från din första bekräftelse på att förverkliga dina mål. Det spelar ingen roll om du att se resultat eller om du inte ser dem. Du måste lita på att det bara tar tid.

Vad kan du göra när din oundvikliga Rädsla tankar kommer upp

När en rädsla tanke kommer upp, helt enkelt säga tack för att dela, tack för att skydda mig. Ge inte den makt. Kör inte från den. Oavsett kommer upp, det är mycket viktigt att erkänna det, när du hör dem du kan även skriva ner dem.
När du har skrivit rädsla men ner, kan du vända det till en positiv bekräftelse och knacka den med EFT. Man kan säga, "även om jag har denna rädsla (namn rädslan), jag djupt älskar och accepterar mig själv och jag uppskattar till fullo att det bara är att försöka hjälpa mig."
Gör sedan en bekräftelse för vad du verkligen vill, vilket är typiskt den positiva presens motsatsen till rädsla, eller vad positivt resultat du skulle vilja i stället för rädsla.
Undvik att förneka rädslan. Du vill alltid att erkänna rädsla. Det är den verkliga skönheten i EFT, det erkänner alltid sanningen och hjälper dig att få ut av förnekelse fälla som så många av oss faller in.
EFT hjälper dig att förstå att din rädsla tanke är där för att skydda dig. Det är vad rädsla verkligen är för att skydda oss.
Det är viktigt att inse att oavsett var du befinner dig i livet, oavsett vad du bidragit till att skapa, oavsett vad som händer, du alltid gör det bästa du kan med förståelse, medvetenhet och kunskap som du har tills du kan hitta ett bättre sätt att hantera situationen.

Ha tålamod med dina affirmationer

En kritisk sanning som är bra att komma ihåg när man gör detta arbete är att ihållande och konsekventa tankar så småningom kommer att bli din verklighet så vara noga med att bara fokusera på positiva tankar.
Så många människor gör EFT affirmationer för ett par dagar, de säger att det inte fungerar och de slutar. Kom ihåg att allt sker i en perfekt tid utrymme sekvens. Du vill lita på det och vi vill veta det.
Lyckligtvis verkar EFT att snabbt accelerera inte bara den tidpunkt då ditt mål realiseras, men sannolikheten för din framgång. Från min erfarenhet är det en av de mest djupt effektiva sätt att maximera framgången för din affirmationer.

Att närvara med dina affirmationer

Var noga med att alltid komma ihåg att säga din positiva uttalanden i presens. Ditt undermedvetna är mycket bokstavlig och om du frågar det att göra något i framtiden, kan du misslyckas med att uppnå din många långa år.
Så många av oss vanligtvis standard till detta genom vanans makt. Det tar en hel del medvetet försök att undvika denna icke-avsiktlig självförgörande fälla. Så alltid undvika att säga jag kommer att ha eller jag kommer att ha, vilket är i futurum.
Alltid säga din bekräftelse i presens, annars löper allvarlig risk fördröja din få vad du vill och du kan aldrig få det.

Vikten av att använda självbekräftelse Princip

När jag först började göra EFT arbete, jag ändrade omedelbart bekräftelse svar och försökte ersätter fraser som jag valde att förbli lugn och avslappnad, och en mängd andra som jag trodde skulle vara bättre.
Men ju mer jag studerat denna fråga, desto mer insåg jag att egenkärlek är kärnan i problemet med de flesta av våra frågor.

Alla vet vad den gyllene regeln är

Att göra mot andra, som du skulle ha dem göra eder.
Det är mycket svårt att älska din granne om du inte älskar dig själv.
Nu när jag talar om älska dig själv Jag pratar inte om fåfänga eller arrogans men talar om verkligen respektera och värna den otroliga mirakel att du verkligen är.
Du kan inte skada dig själv, eller så kan du inte skada en annan person om du älskar dig själv. Ovillkorlig acceptans är en av de viktigaste målen som vi är här för och som börjar med självacceptans och egenkärlek.
Antalet en sak som vi kan göra för att hjälpa oss älska oss, speciellt om vi kommer att gå ner i vikt är att stoppa alla kritik. Vi måste sluta kritisera oss nu och för evigt, aldrig igen om vi kommer att göra framåt. Vi måste lovar oss själva att aldrig kritisera oss någonsin igen.
De flesta av oss har kritiserat oss och slå oss för år. Vi kommer inte att göra mycket framåt framsteg om vi framhärdar i detta mönster.
När vi kritiserar oss vi bidrar till negativa förändringar och när vi godkänner oss underlättar vi positiva förändringar. Våra tankar skapa och bidra till alla våra erfarenheter i livet, särskilt i samband med hälsofrågor.
Du har fullständig kontroll över våra tankar, inte dina känslor. Välj de tankar som är nurturous och stödjande för dig. Att kritisera själv förändras aldrig en sak. Så vänligen vägra att kritisera sig själv.
Du måste acceptera oss själva precis som du är. Om du inte älskar dig själv när du är tio, tjugo, femtio eller över 100 pounds övervikt, kommer det att vara mycket osannolikt att du kommer att älska dig själv på din "ideal" vikt. Självacceptans är den kritiska nyckeln här.
Du kan använda EFT affirmationer för att hjälpa dig ta itu med den centrala kärnan som verkar vara nyckeln till de flesta människors hälsoproblem, som älska dig själv och en fredlig omvandling av din självkritik.
Alla har gjort negativa val i det förflutna, vi alla har. Den goda nyheten är att vi alla har ett val. Du kan alltid välja att släppa det gamla mönstret. Du kan välja olika och mer stödjande och närande tankar. Att släppa gamla negativa mönster med kärlek, kan du flytta till det nya mönstret med lätthet.
Vänligen alltid undvika att straffa sig själv och slå dig själv.

Förlåtelse

Detta är en av de viktigaste för att lyckas med EFT och förlåta andra är precis lika viktigt som att förlåta oss. Inte förlåta dem inte skada dem i det minsta, men det spelar förödelse med oss. Eftersom frågorna är inte deras, de är våra.
Människor som har problem älska sig alltid verkar ha problem att lära sig förlåta andra. Icke-förlåtelse stänger dörren. Men när du förlåta och när du släpper, inte bara en enorm vikt avhopp från dig och dörren till din egen kärlek öppnas.
När du kommer inte att förlåta, när du inte kommer att släppa vad du egentligen gör är bindande själv till det förflutna och när du har fastnat i det förflutna du inte kan leva i nutid. Och om du inte kan leva i nutid, hur kommer ni att skapa en sund och spännande framtid?
Och det är helt underbart och kraftfull funktion i EFT är att det tillåter dig att effektivt förlåta någon. Jag har EFT för hundratals människor för att hjälpa dem förlåta på djup undermedveten nivå.
Inte bara i huvudet, men i ditt hjärta, där det verkligen gäller.

Ditt språk

Jag har verkligen märkt detta med många människor som jag har arbetat med. Det hela börjar med våra self-talk. Vår self-talk eller hur vi pratar med oss ​​själva blir viktigt eftersom det blir grunden för vår spoken word. Det sätter upp den mentala atmosfär som vi verkar i. Detta kommer att locka till oss upplevelser. Du ser ditt undermedvetna är verkligen en elektromagnetisk sändare och mottagare. Det sänder känslor i rymden och vad vi sänder vi tenderar att få från vår miljö.
Var mycket försiktig med DITT SPRÅK
Du ser mycket av din makt är i dina ord. Tankarna du tror och ord du säger ständigt skapa din framtid. Din tro forma ditt liv. De saker du säger är en förlängning av dina tankar. Det är därför det är så viktigt att aldrig någonsin kritisera dig.
berätta alltid själv du gör det bästa du kan.
Om allt du gör är att berätta själv du är fet och ful och du hatar dig själv på detta sätt, då du bor fastnat. Du behöver kärleksfull stöd och då kan du göra ändringar. Du måste ständigt förlåta dig själv för att inte vara perfekt.
Alltför många av oss tror att vi måste vara dålig eller fel innan vi kan ändras, men vi verkligen inte behöver göra det. När du kommer från kärlek och acceptans förändringarna kan bli mycket lättare. Du gör en förändring för att du vill förbättra kvaliteten på våra liv, inte för att du är en dålig människa som vill bli bättre.
Och när du vet mer kommer du att göra saker annorlunda, så aldrig någonsin kritisera dig för var du var.
Bara peka på "Jag gör det bästa jag kan, jag gör så gott jag kan."
Kom ihåg att du måste ständigt förlåta dig själv för att inte vara perfekt.

Gör EFT ungefär tio gånger per dag

Detta gör att du kan få maximal nytta av tekniken.
Det kommer också att vara oerhört hjälpsamma om du kan göra detta framför en spegel stor uppmärksamhet att titta i ögonen. Din energi kommer att reflekteras från spegeln och lägga till en djup synergism till EFT avlyssning.
När offentligt, behöver du bara använda en hand och kan lätt röra varje punkt och håll den där i fem sekunder medan "stämningen i problemet" och upprepa bekräftelse. På så sätt ingen kommer att inse vad du gör.

Alternativa metoder och slutliga rekommendationer

val Alternativa

Dr Patricia Carrington har gjort en stor innovation till EFT med sin option val.
Till skillnad från de traditionella påståenden som nämns ovan, inte val inte motsäger en persons nuvarande syn på verkligheten och så är mycket lättare accepteras. Dessutom utgör en aktiv hållning och ett åtagande att en själv.
Vid användning av alternativet val en självacceptans bekräftelse är substituerad för den traditionella EFT bekräftelse används ovan. I allmänhet är detta påstående är motsatsen till vad den negativa uttalandet i den första delen av Set-Up fras.
Detta val är ett uttryck för vad personen verkligen önskar för problemet att behandlingen för närvarande adressering. Det riktar sig till det specifika problemet snarare än att vara en allmän bekräftelse.

val Technique

Identifiera negativa känslor eller tillstånd (tanke, inställning, känsla, smärta, etc) som du vill bli av med.
Formulera ett val som är ungefär motsatsen till den negativa känslor eller tillstånd.
Kombinera negativa känslor med positiva val.
Ange hela Grundrecept kombination (negativ känsla och val) på de tre första meridian punkter.
Därefter alternera de punkter genom att ange negativa påminnelse fras på en punkt och sedan den positiva val eller påminnelse val på nästa punkt.
Var noga med att alltid sluta på ett positivt val.

Ordalydelsen i val

De flesta människor vet inte hur man kan identifiera vad de verkligen vill. Ironiskt nog, men de är nästan alltid mycket tydlig om vad de inte vill ha.
När de ombads att ge ett positivt val, som är baserad på vad de vill, de flesta människor kommer i bästa fall bara välja att förbättra lite på vad de inte gillar. Ett sätt de gör detta är att återgå till jämförelser.
De kommer att använda sådana ord som bättre eller mer.
Som exempel kan nämnas:
 • Jag väljer att vara mer självsäker.
 • Jag valde att må bättre.
Detta fungerar inte bra eftersom en persons undermedvetna, datorlikasinnade är ganska bokstavlig och det kan inte tolka det uttalandet med någon precision. Vilket är bättre? Det kan vara bara en liten bit bättre. Hur mycket är mer? När detta inte preciseras exakt du har en oklar val som inte kommer att vara mycket effektiv.

Första regeln av val: Var specifik

En person som gör ett val måste ange exakt vad det är de vill. Ett val bör inte innehålla vaga jämförelse ord som "bättre", men bör vara en redogörelse för exakt vad de verkligen vill skapa i sitt liv.

Andra Rule of val: Skapa en Dra Val

Val måste "pull" för att vara effektiv. Detta krav är ofta försummas. Ett val som är livlös är som en tråkig annons; du bara hoppa över det, inte går till det, och det har mycket liten inverkan på ditt liv.
Du kanske tänker på ett val som ett slags annons består av dig och riktas mot dig själv som en konsument. Den person som ska säljas är dig. Du måste köpa in och verkligen vill manifestationen du försöker åstadkomma.
När det är möjligt sträva efter att försiktigt ett adjektiv eller adjektiv för att göra valet så tilltalande som möjligt. Målet är att dra dig som en magnet mot målet de söker. Upprepa valet under EFT sessionen ska vara en källa till njutning och komfort, så att du verkligen vill hålla säger valet om och om igen bara för att det är så roligt att göra det.
Exempel:
 • Låt det vara lätt att ...
 • Överraska mig med ...
 • Hitta ett kreativt sätt att ...
 • Tycker det är roligt att ...
Alternativt kan du lägga till någon av dessa adjektiv för att ge det mer tilltalande:
 • Bekväm
 • Tillfredsställande
 • Härlig
 • Genial
 • Säker
 • Oväntad

Tredje Rule of val: Gå för bästa möjliga resultat

Tumregeln är att vara inåt "sanningsenlig" i vad som efterfrågas. Du måste välja vad du verkligen vill ha i din innersta, inte vad du tror att du skulle vilja - och det bör vara det allra bästa man kan tänka sig att ha.
Exempel:
Det räcker inte att välja att ha en "ny lägenhet," eftersom en "ny lägenhet" kan vara en talande 6th berättelse walk-up med dålig uppvärmning, små rum, etc. Men tekniskt kan det vara "ny" för dig. En mycket effektivare val skulle vara att säga exakt vad du verkligen vill, såsom "Jag väljer att leva i en lugn, solig, härlig lägenhet.
Ju mer positiv och specifik du är desto bättre val kommer att bli.

Fjärde Rule of val: Ange ditt val i den positiva

De som har arbetat med affirmationer vet att bokstavlighet datorns-mind gör negativa ord eller fraser ett stort problem. Vårt sinne tenderar att ignorera negativa och vi får exakt vad vi hoppades att undvika.
Vi är alltid bättre att vara så positiv som möjligt vid utformningen någon form av kommando för oss själva - och affirmationer är i grunden kommandon.
När du gör ett val därför bör du undvika att använda sådana negativa ord och fraser som:
 • Nej
 • Inte
 • Aldrig
 • inte
 • Bli av med
Till exempel:
 • Dålig sätt: Jag vill bli av med min huvudvärk.
 • Bättre sätt: Jag väljer att känna tydlig rubriken, hälsosam, fokuserad och entusiastisk.

Femte Rule of val: Välj inte för andra

Denna regel är viktigt att betona att en del människor kommer att välja andra beteende som om de hade kontroll över andra människor, som ingen av oss har.
Till exempel:
 • Jag väljer att ha Mary älska mig.
 • Jag väljer att ha människor i arbete tror jag är den bästa.
 • Jag väljer att ha Ken förstår mig.
Det finns många sätt att de ovannämnda felaktigt formulerade val kan skrivas om så att vara icke-manipulerande en etisk i naturen.
Föredragen:
Jag väljer att känna att Maria älskar mig. Här personen gör ett val om sin egen reaktion på Maria, något helt inom deras kontroll.
Detaljerna är mindre viktiga än avsikten vid tillämpningen av denna regel. Poängen här är att inte agera som om vi var allsmäktig i en annan människas liv, utan ord valet så att vara så genuint hjälp för dem som möjligt utan att dina värderingar på dem.

psykologiska Återför

Den vanligaste orsaken till att psykologisk återföring inte förändras är att bekräftelsen inte sades starkt nog eller tillräckligt med betoning. De flesta människor kommer tyst ange bekräftelse Jag har ofta sett att det var nödvändigt för kunden att nästan skrika uttalanden före återföring växling.

Kriterier Relaterade Återför

Det är undermedvetna mekanismer som kan vara på plats och blockerar kundens förmåga att framgångsrikt lösa deras vändning:
 • Deservedness

  Detta är den vanligaste sett av kriterierna relaterade bakslag. Sunt förnuft säger att om en person medvetet eller omedvetet har den position som han eller hon inte förtjänar o komma över ett problem, försök att minska problemet kommer att mötas med betydande motstånd. Denna återföring är vanligt bland trauma överlevande patienter med ätstörningar, och de som har brutit mot noga hjälpa personliga värderingar och moral.
 • Säkerhet

  Om kunden upplever problemet som ger en viss nivå av säkerhet, kommer det inte lätt lösas. Detta övervägande gäller inte nödvändigtvis för situationer som verkligen osäkra eller farliga. Denna återföring är vanligt bland klienter med ångestrelaterade tillstånd och till och med kunder som lider av kronisk smärta.
 • Möjligheten / Doubt

  Vissa kunder upplever djupa tvivel om deras förmåga att lösa presentera problemet, oavsett skäl. Medan tvivel i sig inte signalera en omsvängning, om det är djupt nog kommer att överensstämma med en vändning.
 • Tillåtelse

  I många fall detta fungerar tillsammans med en annan, såsom säkerhet eller deservedness. Det är som om energisystemet säger, "Jag kommer inte att tillåta mig att komma över detta problem, eftersom det inte är säkert att komma över det" eller "Jag kommer inte att låta mig över detta problem eftersom jag inte förtjänar att komma över det. "
 • Berövande

  Speciellt vid behandling av missbruk, kan frågan om deprivation tjäna till att blockera utvecklingen. När denna typ av återföring diagnostiseras, är lämpligt en diskussion kring denna fråga.

Vad göra när du inte får resultat

Negativa föreställningar kan störa EFT, eller någon energi behandling inte fungerar mycket effektivt.
Några av de vanligaste de som kan behöva behandlas inkluderar:
 • Jag tror inte dessa behandlingar kommer att fungera.
 • Jag tror EFT fungerar, men inte för mig.
 • Jag tvivlar på att EFT fungerar.
 • Även om EFT fungerar, jag är rädd att det inte kommer att räcka.
 • Jag litar inte på mig själv att hålla fri från dessa problem från och med nu.
 • Jag är rädd att dessa behandlingar inte kommer att fungera.
 • Jag är rädd att problemet kommer tillbaka.
 • Här är vanliga dynamik som dyker upp som behandlingsbara problem. Man måste vara uppmärksam på dessa.
 • Jag är rädd för att ge upp min hopplöshet, hjälplöshet, rädsla, beroende, etc.
 • Jag tvivlar på att det kommer att hända.
 • Jag ska underkännas.
 • Jag litar inte på mig att leva ut.
 • Jag ska underkännas av.
 • Jag känner mig inte säker med ... (oavsett situationen är)
 • Jag måste vara perfekt om allt.
 • Jag fruktar något sådant problem kommer att hända igen.
 • Jag tvivlar på att jag verkligen kommer att kunna göra detta.

relationsproblem

Följande lista är en omfattande, men absolut inte uttömmande, sammanställning av tankar, attityder, åsikter och känslor som ofta problem, särskilt i relationer.
De fetstilta ord är vanligt när det handlar om frågor om förlust såsom död av en nära anhörig. Dessa poster kan visas i en mängd olika situationer. En person kan ha en känsla mot någon annan liksom mot sig själva, känner avvisas eller upprörda och känner sig upprörda och förkasta mot rejecter samtidigt.
 • Övergiven
 • Rädd
 • Vånda
 • Ensam
 • Arg
 • Angelägen
 • Orolig
 • Skamsen
 • Vid en förlust
 • Svikit
 • Skylla på
 • Uttråkad
 • belastas
 • fuskat
 • Bekymrad
 • Förvirrad
 • cornered
 • Galen
 • Krossad
 • djup sorg
 • djup sorg
 • besegras
 • nedslagen
 • Deprimerad
 • Förtvivlan
 • Förtvivlad
 • ödelade
 • Besviken
 • avskräckt
 • Äcklad
 • Bestörtning
 • desorienterad
 • Tvivel
 • Fruktan
 • Generad
 • Tomhet
 • Tömma
 • Rasande
 • Utmattad
 • Trött
 • Rädd
 • Olycklig
 • Sorg
 • förtvivlad
 • BETRYCKT
 • Tyngd
 • Hjälplös
 • förfärade
 • Fasa
 • Förödmjukad
 • Ont
 • Otillräcklig
 • Indignerad
 • Osäker
 • ogiltiga
 • Lat
 • Slö
 • Ensam
 • Förlust
 • Förlorat
 • Galen
 • Melankoli
 • beskedet
 • Stött
 • upprörda
 • Överväldigad
 • förföljelse
 • pressade
 • Straffad
 • Lägg ner
 • sätta på
 • Rasa
 • Upprorisk
 • avvisad
 • avvisa
 • Förbittring
 • Sorg
 • Rädd
 • Förakt
 • Självmedveten
 • Skam
 • shattered
 • Dumbom
 • Sorg
 • Lidande
 • Misstänksam
 • Skräck
 • Trött
 • torterade
 • instängd
 • traumatiserad
 • Osäker
 • untrusting
 • Sårbar
 • Försiktig
 • Förlorad
 Fortsättning följer...
Skicka en kommentar