torsdag 15 september 2016

Många gånger

 Jag har ju i många år försökt att få socialtjänsten att se över hur det ser hut hemma hos min exman Så jag fann denna lilla länk
http://www.grandviewofmemphis.com/eGAwe04E/

På sidan stod det bland annat följande;

Dålig hygien

Barn som bor i smutsiga hem kan inte förstå, eller öva, god hygien. Duscha, borsta tänderna, kamma håret och tvätta kläder är exempel på god hygien när de utförs på ett konsekvent sätt. Men när barnen kommer från smutsiga hem miljöer, har de inte alltid tillgång till rena kläder eller föräldrarnas riktning att bada eller duscha och borsta tänderna varje dag.

Dålig hälsa

Dålig hälsa är en följd av barn i smutsiga hem, enligt den amerikanska administrationen för barn och familjer. Inte bara göra framlägga hem snusk och risker påverkar barnens hälsa under sin ungdom, men det gör också människor mer mottagliga för sjukdomar när de blir äldre. Till exempel, enligt Centers for Disease Control and Prevention, damm kvalster, pet-päls, mögel och kackerlacka spillning lämnade orena utlösa astmaanfall hos barn. Dessutom, rasen smutsig och stökig miljöer bakterier och bakterier. Exponering för sådana villkor kan orsaka barnen att bli sjuk på grund av de sanitära förhållanden som inte ofta rengöras eller desinficeras. Därför blir många barn sjuk flera gånger eftersom de aldrig helt bli av med bakterier eller bakterier.

Läs hela artikeln här på:
http://www.grandviewofmemphis.com/eGAwe04E/

Vidare i en annan artikel men från samma sida står det lite Instruktioner. Bland annat första det här i första paragrafen. 

1 räkna ett överraskande besök av skyddande Barnpassning om ditt hem är kraftigt smutsiga. Barn som kommer från smutsiga hem ofta Visa tecken på fysisk vanvård, till exempel smutsiga eller trasiga kläder, bär samma kläder om och om igen och visar tecken på dålig hygien. Ett barns lärare kan vara den person som lägger märker till dessa tecken, eller det kan vara en granne. Hursomhelst, om någon ringer CPS för att spara en misstänkt vanvård betänkande, en fall arbetare kommer att visas på ditt hus att visuellt inspektera miljön för tecken på vanvård och smuts.



http://www.grandviewofmemphis.com/E4rpqrGR/

Inga kommentarer: